=)

Var i Finnäs igår, först hos Marina med alla fruntimmer o drack o surra skit, medans gubbarna lagade jättegod mat till oss som vi åt hos Linda o Richard =) Nu ska jag ta o fli lite här, peter är och handlar, det blir tacos ikväll med lisa och jonas =)=) roligt! =) 

Hopp :P

Nu var det flera dagar sen jag skrev så jag ska prova komma ihåg vad som hänt sen sist :P I söndags skulle jag oc Peter fara till stan och hämta en ny soffa, och lämna igen den förra hos Lisa o Jonas, så vi for dit först och fick gofika o surrade ett tag, så fick Segla träffa mamma Sita en stund, det tyckte dom va skitkul o dom härja hela tiden! Så for vi till Jysk i stan o hämtade upp soffan o for till svärmor och hälsade på en sväng när vi ändå var i stan =) Sen vart det hem o pilla ihop soffan, det vart jättebra =) Den passade tokbra till o kolla på Johan Falk i på kvällen iaf ;) Så gick då Peter o la sig, jag däremot skulle va vaken o väcka han kl 4..so far so good. Zappade runt på tvn mellan massa dåliga program, svintrött, sen var klockan helt plötsligt 03.37! Sweet, nära nu. Så blinkade jag och klockan var 06.35 :D Han fick lite småbråttom till jobbet måndag morgon;) lamporna på toan plus tvättstugan gick IGEN igår! Gaaah! Peter krocka med 2 renar igår, en som klarade sig fint och en som han fick springa ikapp o slå ihjäl med ett fälgkors..Steg upp kl 7 imorse med älsklingen och åt frukost med han o kollade på vakna med the voice, nu väntar jag på att han ska komma hem, vilket han gör när som helst så ska vi äta hamburgare=) 
Mathilda har kommit fram till att jag har skrivit just Mathilda i 3 av 4 inlägg..hm, nu vart det visst ett till..
Hon tycker även att jag skriver så korta inlägg så nu gatt jag ju göra ett längre så tant blir nöjd =)

Disk..

Nu ska jag ställa mig och diska igen, det är märkligt hur fort det blir massa disk.. peter är hos richard för o fråga om o låna pickis så vi kan fara till stan sen och hämta nya soffan =)

Fredag =)

Vaknade halv två av att Mathilda kastade Segla i sängen..hmm, man får väl sova länge om man varit vaken på natten? =) Nu blir det iaf ''frukost'' och spotify en stund..

Mitt i natten...

Nu har jag och Mathilda bakat en kladdkaka och kikat på scrubs =) Väntar på att klockan ska bli 4 så att jag får väcka min älskling =) och sen sova ;) det vart inget bad ikväll, vi tar det en annan dag..

tjo tjena hoj!

Jaha, nu har jag också skaffat mig en blogg, ska prova hålla er lite mer uppdaterade om vad jag har för mig :P
Just nu sitter jag då och surrar med Mathilda och väntar på att Peter ska komma hem nån gång så vi kan fara till Norsjö och simma en stund =)

RSS 2.0